07 желтоқсанда «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығының өндірістік оқыту шеберлері эксперименттік алаң бойынша оқитын білім алушылармен «Нан пісіру» тақырыбында мастер-класс өткізді. Мастер-класс барысында әр қатысушы ашытқы қамырын ұнтақтау негіздерін зерттей алды, қамырды илеу ерекшеліктерімен танысты, қалыптаудың екі түрін игерді, тіпті шығармашылығын көрсетті. Олар көкөніс нанын (сәбіз, шпинат, қызылша), сондай-ақ әртүрлі қоспалары бар багеттерді пісірді. Шеберлер атап өткендей, олар уақыттында бәрін пісіріп, барлығын қонақ етті.
![](https://ksit.edu.kz/wp-content/uploads/2024/06/image-9-1024x1012.png)