Нан пісіру өнері

07 желтоқсанда «Тамақтандыруды ұйымдастыру» мамандығының өндірістік оқыту шеберлері эксперименттік алаң бойынша оқитын білім алушылармен «Нан пісіру» тақырыбында мастер-класс өткізді. Мастер-класс барысында әр қатысушы ашытқы қамырын ұнтақтау негіздерін зерттей алды, қамырды илеу ерекшеліктерімен танысты, қалыптаудың екі түрін игерді, тіпті шығармашылығын көрсетті. Олар көкөніс нанын (сәбіз, шпинат, қызылша), сондай-ақ әртүрлі қоспалары бар багеттерді пісірді. Шеберлер атап өткендей, олар уақыттында бәрін пісіріп, барлығын қонақ етті.

Leave a Reply

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *