Желтоқсан айында колледжде “Тамақтануды ұйымдастыру” мамандығының әдістемелік апталығы аясында конкурстар, шеберлік сыныптары және аспаздық баттлдар өткізілді. Апта шеңберінде өткізілетін іс-шаралар пән бойынша білімді тереңдетуге, теориялық білімді тәжірибеде қолдану қабілетін қалыптастыруға, білім алушылардың шығармашылық қабілеттерін, белсенділікке, бастамашылық пен өзін-өзі ұйымдастыруын дамытуға, сондай-ақ мамандыққа кәсіби бағдарлануға ықпал етеді. Онкүндіктің салтанатты ашылуында өткізілетін барлық іс-шаралар аталып өтті. Өндірістік оқыту шеберлері Н. А. Шакиева, А. А. Хижинская 2опп1-22 р, 2ОПп1-22к топтарының студенттерімен “Суық тағамдар дайындаудың заманауи үрдістері” тақырыбында шеберлік сыныбын,С. С. Голубева екінші курс студенттері арасында “Оливье дайындау” аспаздық баттлын, А.С. Боранбаева бірінші курс 10-11 сыныпта оқитын эксперименттік топ студенттеріне “Құйылған шоколадтар” тәтті шеберлік сыныбын өткізді.. Арнайы пән оқытушылары Б. С. Есенбекова Л. К. Баймуканова түрлі тағамдардың технологиялық карталарын дұрыс құрастыру бойынша ашық сабақтар өткізді. ” Барлық іс-шаралар жоғары, нәтижелі және жан-жақты ұйымдастырылған деңгейде өтті. Тамақтандыруды ұйымдастыру” мамандығының апталығының жабылуы іс-шараларға белсенді қатысқан студенттерге алғыс хаттар табыстауымен ерекшеленді.