Қонақ үй мейрамханасында шебер сынып

9 қарашада “Тамақтандыруды ұйымдастыру” мамандығының 2 курс студенттері “Kazzhol Hotel Astana”қонақ үй-мейрамханасына барды. Экскурсияның мақсаты: студенттерді нақты жұмыс берушілермен, жоғары деңгейлі мамандармен таныстыру, олар қазіргі студенттер сияқты оқу орнын бітіргеннен кейін кәсіби қызметін бастады, табысты мансапқа қол жеткізе алды.

Директор мен бренд-аспаз экскурсия жүргізіп, студенттерге заманауи жабдықтарды пайдалана отырып, көкөніс, ет, суық және ыстық цехтардың жұмысын ұйымдастыруды көрсетті, өндіріс құрылымымен, мәзірмен, үстелдерді ұсынумен және қызмет көрсету техникасымен таныстырды. Таныстыру экскурсиясынан кейін бренд-аспаз тамақ дайындаудың технологиялық процесін жетілдіру бойынша мастер-класс өткізді. Содан кейін дәм тату өтті. Студенттер жоғары белсенділік, қызығушылық танытты, сұрақтар қойды. Студенттерге Экскурсия ұнады, олар мейрамхананың қызметін ішінен көре алды.

Leave a Reply

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған