«Дастархан этикеті. Әдемі және дұрыс тамақтану»

«ДОСБОЛLIKE: достық қолын ұсын» акциясы аясында студенттер үшін «Дастархан этикеті. Әдемі және дұрыс тамақтану» тақырыбында шеберлік сыныбы өткізілді. Іс-шара барысында студенттер ас құралдарымен, майлықпен қалай жұмыс істеу керек, үстелге дұрыс сервисровка жасау, белгілі бір тағамды ұсыну, қонақтарды қабылдау, тамақтану кезінде өзін ұстау туралы білді.

Алдын ала демонстрациядан кейін шеберлік сыныбының қатысушылары этикет ережелері мен талаптарына сәйкес үстелге сервировка жасау, үстел басында өзін ұстау әдебі және ас құралдарының функционалдық ерекшеліктері туралы меңгерген дағдыларын көрсетті.

Шеберлік сыныбы өте мазмұнды және қызық өтті.

Leave a Reply

Э-пошта мекенжайыңыз жарияланбайды. Міндетті өрістер * таңбаланған